Fantastiska caféer utomlands

Fantastiska caféer utomlands

Är du svensk så älskar du antagligen kaffe och går gärna på café så ofta du hinner. När caféerna i Sverige äntligen börjar sätta upp sin uteservering till våren så blir det ofta rusning dit redan från första dagen även om det kanske egentligen är snäppet för kallt fortfarande. Svenska caféer håller oftast otroligt hög kvalitet, med gott kaffe och god mat, men hur är det på caféer utomlands och är det inte som en dröm att få prova på caféer över stora delar av världen?

Upplev drömresan

Varför inte ta med en nära vän eller din partner på en riktig caféresa! En liten turné till olika länder med målet att få uppleva den äkta cafékulturen i varje land! Lev i nuet och även om du inte har en resebudget undansparad så är det numera lätt att ta lån utan UC med många förfrågningar så du kan komma iväg så fort som möjligt! Se till att välja det lån som passar bäst för din ekonomi och som ger dig bäst villkor och sedan är det bara att börja med det roliga planerandet!

Bästa caféerna i Europa

Vilka är då de bästa caféerna i Europa som du bara måste besöka under din caféturné?

Utbudet är enormt men några måste få ett omnämnande för att de står ut i mängden. Börja din resa i vackra Wien och njut av fantastisk kaffe på Bakery Daniel, en oas mitt i smeten. Fortsätt mot Berlin och få en kulinarisk kaffeupplevelse på ledande The Barn Roastery. Låt din resa sedan ta dig till Barcelona och upplev kaffe i dämpad belysning med jazz i högtalarna. Därefter är det dags för Porto och deras café Majestic vilket är precis lika storslaget och imponerande som namnet antyder. Njut av härlig espresso och goda portugisiska bakverk i äkta art nouveau stil från 1921. Prova samtliga kaffesorter på menyn vart du än hamnar och passa på att njuta!

dante